Reminder: Opendeurweek D&M | Ontdek de primeurs

Reminder: Opendeurweek D&M | Ontdek de primeurs

Opendeurweek 15 tot 18 juni

Kom de nieuwste audio- en videotoestellen ontdekken tijdens deze week, met enkele primeurs zoals de KEF LS60, Sonos Ray…

KEF LS60
Deze unieke en slanke vloerstaande speaker is actief heeft daarom geen versterker nodig. Dankzij het unieke wooferconcept klinkt deze luidspreker ongelofelijk voor zijn uiterlijk. Uitzonderlijk al op demonstratie tijdens de opendeur!

LG TV met acties
De LG OLED evo is LG's helderste OLED TV ooit met zelfoplichtende pixels voor betere kleuren, contrast en beeld. Haal nu een LG OLED-tv in huis en geniet van een cashback tot wel € 2000. Ook op de QNED miniled toestellen zijn er cashback acties.(Verschillende toestellen in demo)

Nieuwe producten van Bowers & Wilkins
De Panorama 3 is een uniek product. Een alles-in-één soundbar met maar liefst 13 speakers, ontworpen voor een eenvoudige en krachtige geluidsbeleving. Géén subwoofer vereist! Met de Zeppelin keert een iconisch product terug in nieuwste, zwevende vorm. Het geluid is verder verbeterd en dankzij de ondersteuning voor de Bowers & Wilkins Music app stream je moeiteloos al je muziek.

Sonos Ray
Sonos lanceert met de Ray een nieuwe soundbar om de Beam en Arc te vervoegen in de line-up. Kristalhelder en krachtig geluid, voor een prijs van € 299.

Home Cinema
Voor de échte cinefiel gaat er nog steeds niets boven een volledige 5.1 set. We stellen uw set samen volgens gekozen speakers, tv of projectie en eventueel een eenvoudige bedieningsoplossing.

Loewe bild i
Met de bild i haalt u het neusje van de zalm in huis wat betreft tv-technologie. Een afgewerkt design, verschillende mogelijkheden qua opstelling en geluid… Kortom alles wat een Loewe een Loewe maakt.

Kom je favoriete hifi-set bij ons beluisteren en je Jura koffie proeven in onze showroom!
D&M Beeld- en Klankstudio
Beverestraat 4c
Oudenaarde 9700
website , facebook , instagram

KEF – GATO AUDIO – LOEWE – SONY – ROTEL – LG – YAMAHA – SENNHEISER – BOWERS & WILKINS – SONOS – DALI – MARANTZ – PRIMALUNA – THORENS – BLUESOUND – SONUS FABER – MONITOR AUDIO