Niets dan voordelen met Jaguar Land Rover Insurance Full Omnium cover

Niets dan voordelen met Jaguar Land Rover Insurance Full Omnium

Met de Omnium van Jaguar Land Rover Insurance biedt Amazon Insurance een verzekering aan die perfect aansluit op de premium ervaring die de Jaguar Land Rover-eigenaar met zijn topwagen geniet. Hoewel, verzekering? “We zetten het niet in de markt als een klassiek verzekeringsproduct,” vertellen Koen Bekkers en Stijn Heynderickx, respectievelijk General Manager en Business Development Manager van Amazon Insurance, “maar als een sluitende garantie op een afhandeling van schadegevallen door een erkende vakman, én bovendien een middel om het vertrouwen in het merk nog te verhogen.”

Premium ervaring

Amazon Insurance werd 30 jaar geleden opgestart. Bedoeling was, en is nog steeds, om de klant de garantie te geven dat zijn wagen bij schadegevallen hersteld wordt volgens de regels van de kunst. “Dat betekent met 100% originele onderdelen, volgens de specifieke richtlijnen opgelegd door het merk en dit alles door een erkende vakman. Ondertussen strekt het pakket van Amazon Insurance, vandaag onderdeel van verzekeringsspecialist Baloise Insurance, zich uit over meerdere merken met formules voor onder meer Jaguar, Land Rover, Maserati, Volvo, en alle merken van de groep Astara (Hyundai, Suzuki, MG, …). Ook Jaguar Land Rover Insurance Full Omnium speelt dezelfde specifieke troeven uit. De ervaring van de klant rond de wagen is ‘premium’, daarom willen wij diensten aanbieden die dezelfde premium ervaring garanderen. Dat betekent de allerbeste service, unieke voordelen en de beste behandeling van de wagen zodat de klant volledig vrij is van zorgen.”

Aan alles gedacht

Terwijl veel andere verzekeringen doorgaans met bepaalde beperkingen werken, biedt Jaguar Land Rover Insurance Full Omnium een zo ruim mogelijke dekking, welke de situatie ook is of hoeveel kilometers er ook op de teller staan. “De klassieke vrijstelling is 0%, een unicum in de markt. In de Excellence Formule voor Jaguar en de Platinum Formule voor Land Rover heeft de klant de eerste 36 maanden recht op een nieuwe, identieke Jaguar of Land Rover, zelfs in geval van prijsstijging (tot 10%). Er is geen enkel risico bij totaal verlies. Wij zorgen voor rechtstreekse betaling aan de Jaguar Land Rover-dealer, een voorschot op de herstellingsfactuur na een gedekt schadegeval is niet nodig. Kortom: de Full Omnium is bijzonder ruim, er is werkelijk aan alles gedacht.”

Beste prijs/kwaliteit op de markt

Hoe zit het dan met de premie? Is die niet zeer hoog? “Op vlak van premiezetting is Jaguar Land Rover Insurance zeer concurrentieel voor dit type wagens. Binnen Baloise Insurance is Amazon Insurance een aparte entiteit die de focus legt op merkverzekeringen. Wij besteden veel aandacht aan de kostenstructuur en kunnen daardoor een scherpe premiezetting hanteren, terwijl we toch een superaanbod voor de Jaguar Land Rover-rijder in huis hebben. Rekening houdend met het zeer uitgebreide pakket aan garanties zijn we zeer competitief op de markt. Met andere woorden: wie op zoek is naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding, is bij Jaguar Land Rover Insurance aan het juiste adres. Ons team bestaat uit twintig personen die gepokt en gemazeld zijn in de automobielwereld. Dat betekent dat de klant voluit kan rekenen op een sterk gepersonaliseerde en hoogkwalitatieve aanpak. Onze medewerkers weten perfect waar het om gaat. Ze zijn voor zowel klant als dealer het aanspreekpunt van offerte tot afhandeling van het schadegeval.”

Via de dealer

Een Jaguar Land Rover Insurance afsluiten, loopt uitsluitend via de officiële Jaguar Land Rover-dealers. “Uiteraard wordt hierbij de geldende wetgeving rond de verzekeringsdistributie volledig gerespecteerd (IDD). Zo wordt de Jaguar Land Rover-eigenaar volledig ontzorgd vanaf de aankoop van de wagen tot de afhandeling van een schadegeval. Dat allemaal in functie van de kwaliteit van de herstelling door hoogopgeleide merkspecialisten met uitsluitend originele Jaguar Land Rover-onderdelen. De rechtstreekse betaling aan de dealer houdt ook voor de garages zelf garanties in: zij hebben immers zekerheid van betaling.”

Een succesverhaal

Stijn Heynderickx en Koen Bekkers spreken over een echt succesverhaal en zijn ervan overtuigd dat Jaguar Land Rover Insurance de volgende jaren nog verder zal blijven groeien. “De ervaring met Jaguar Land Rover Insurance is bijzonder positief, de penetratie op verzekerbare voertuigen is bij een aantal Jaguar Land Rover-dealers gewoon spectaculair en loopt makkelijk tot boven de 30% en meer. Het product wordt zeer goed onthaald en we merken ook dat als de klant eenmaal voor een merkverzekering kiest, hij ook voor nieuwe aankopen bij ons terugkeert. Een en ander hangt natuurlijk af van de dealer zelf die onze aanbieding als een vast onderdeel van de dienstverlening bij het aankoopmoment naar voor moet schuiven. Financiering, verzekering, … het maakt deel uit van één waarborgpakket en is het voorwerp van wat we gerust als een ‘one stop shop’ kunnen bestempelen. Er is maar één contactpersoon en dat is uw vertrouwde Jaguar Land Rover-dealer.”

Omnium

Binnen de Omnium van Jaguar Land Rover Insurance bestaan er verschillende formules met andere vrijstellingen en afschrijvingen. “Het is dus altijd mogelijk een product op maat te onderschrijven. Uit ervaring weten we dat het overgrote deel van de klanten opteert voor de Formule Excellence of Platinum, ons absolute topproduct van Jaguar Land Rover Insurance dat borg staat voor een volledige dekking zonder restricties.

We bieden ook een uitbreiding aan bij de omnium, het Safety Pack, deze dekking geeft extra bijstand bij ongeval of totaal verlies. Dankzij het Safety Pack kan de klant onder andere tot 30 dagen genieten van een vervangwagen bij totaal verlies.

Uiteraard kunnen de klanten ook bij ons terecht voor de klassieke Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering, Bestuurdersverzekering, Rechtsbijstand, enz. Bij Amazon Insurance is immers het volledige programma beschikbaar.”

Samengevat: niemand geeft meer om Jaguar of Land Rover dan Jaguar Land Rover Insurance.

www.amazon.be
www.baloise.be