LAZER'S nieuwe kleuren: Blue haze

LAZER’S nieuwe kleuren: Blue haze

De Belgische helmenfabrikant komt met twee nieuwe unieke kleuropties voor twee van haar helmen in beperkte oplage. Wordt gezien en val op met de nieuwe blue haze tinten.

Slechts een selecte groep rijders zal deze limited-edition versie van de Lazer Genesis en Sphere kunnen bemachtigen. De premium afwerking van deze helmen straalt high-end prestaties uit

Over de Lazer Genesis

Lazer Genesis, de lichtste helm die Lazer ooit maakte, legt de lat hoog voor topprestaties.

Deze helm is zo licht dat je vergeet dat hij op je hoofd zit! Met een superlichte versie van Lazers Advanced Rollsys®-systeem en een verstelbare hoofdmand, waardoor een eenvoudig aan te passen en altijd perfecte pasvorm ontstaat. Volledig geventileerd voor maximale koeling. Inclusief Race- of Comfort-paddingssets voor een nog lichter gewicht of om het comfort verder te verhogen. Deze helm is het gewoon om gouden en zilveren medailles te winnen op de Olympische Spelen.

Over de Lazer Sphere

De beste vriend van iedere fietser. Voorzien van Lazers Advanced Rollsys®-passysteem, om wielrenners ultiem comfort te bieden in een perfect passende helm. 18 koelinlaten en ventilatieopeningen verbonden door zorgvuldig geplaatste luchtkanalen om de lucht van de voorkant naar de achterkant van het hoofd te verplaatsen – zodat de renner koel blijft en topprestaties levert tijdens de rit.

Over Lazer: Lazer is 's werelds oudste helmfabrikant en is begonnen met het maken van oude leren hoofddeksels voor Belgische hardmen die op stalen racefietsen over geplaveide boerenwegen fietsten. De producten van Lazer zijn het resultaat van 100 jaar ervaring, passie en toewijding. Lazer is altijd op zoek naar de perfecte mix tussen design, comfort, veiligheid en technologie. Deze insteek heeft Lazer tot één van de meest innovatieve helmproducenten ter wereld gemaakt. Lazer ontwerpt fietshelmen op haar thuisbasis in België en verkoopt deze producten wereldwijd, in bijna elk land, op elk continent. Door de jaren heen, heeft Lazer samengewerkt met enkele van de grootste kampioenen ter wereld, om een aantal van de meest vooruitstrevende producten te creëren! Vandaag de dag wordt de traditie van samenwerking met topsporters voortgezet om producten van wereldklasse te ontwikkelen. Lazer staat voor passie, prestatie en plezier van het rijden.