Klaar met tv kijken? Rol hem op

Klaar met tv kijken? Rol hem op

Vrijdag 18 november is in Audiomix als primeur de eerste oprolbare tv van Europa te zien. Met één druk op de knop verdwijnt het scherm in een balkvormige behuizing. Een revolutie in de wereld van televisie. Je hoeft je tv niet langer te verstoppen tegen een muur, hij verdwijnt en verschijnt op jouw commando. Met de LG Signature Oled R komt het interieur dus opnieuw op de eerste plaats. Audiomix Hifi, een gespecialiseerde Hifi-zaak in Begijnendijk, krijgt de eer om als eerste in Europa uit te pakken met deze nieuwe technologie.

Rol je tv op na gebruik

De oprolbare tv van LG lijkt recht uit de toekomst te komen. Het toestel kan na gebruik opgerold worden waarna enkel een stijlvolle metalen behuizing overblijft. Audiomix is de eerste zaak in de Benelux die de LG Signature Oled R kan tentoonstellen.

Wie is Audiomix?

Audiomix is gespecialiseerd in audio, beeld, dj-apparatuur, car hifi, domotica en mobiele toepassingen. Beleef dankzij Audiomix alle emoties die beeld en geluid kunnen losmaken. Ontdek bij ons alle mogelijkheden. Bespreek ze met onze specialisten, vraag advies, test uw favoriete toestellen, selecteer, kies de toepassing die helemaal met uw wensen overeenkomt, maak gebruik van onze professionele plaatsingsdienst en vooral… geniet.

Wij garanderen een zorgeloos genieten met onze totaalprojecten (renovatie en nieuwbouw van uw huis of zaak). Onze experts adviseren u om de beste keuze te maken uit ons uitgebreide gamma en onze technische dienst zorgt voor een perfecte installatie. Bovendien kunt u altijd terecht op onze webshop. Ook daar vindt u de exclusieve producten die uw leven zoveel aangenamer zullen maken.

www.audiomix.be