KBC Autolease wijst vlootbeheerders weg naar elektrisch tijdperk

De elektrificatie van de bedrijfsvloten is geen toekomstmuziek, het is nu! De overstap gooit fleetmanagers en bestuurders mogelijk een tsunami aan vragen voor de voeten. KBC Autolease helpt hen vlot en zorgeloos de sprong te maken met de allesomvattende ‘Wegwijzer Elektrisch Rijden’.

De stap naar de elektrische auto is voor velen bijzonder groot. Dat is begrijpelijk. Tientallen jaren zwaaiden leasewagens op fossiele brandstof immers de plak. Door de intrede van de elektrische wagen in de bedrijfsvloot moeten fleetmanagers en autobestuurders evenwel anders gaan denken en handelen over hun mobiliteit. KBC Autolease helpt hen die veranderingen te omarmen met de ‘Wegwijzer Elektrisch Rijden’.

Allesomvattende antwoorden

Op de overzichtelijke online pagina www.kbc.be/wegwijzer vinden fleetmanagers gebundelde informatie, glasheldere video’s en een uitgebreide FAQ die allesomvattende antwoorden zullen aanreiken op alle vragen over het elektrisch rijden.

Technische termen zoals laadvermogen, laadsnelheid en laadcapaciteit zullen voor de vlootbeheerder en bestuurder geen geheimen meer hebben, ze leren er alles over het rijbereik, het verbruik van de elektrische wagen en de mogelijkheden van het elektrisch laden, de laadpas en de nieuwe fiscale regels ter zake.

Eens het bedrijf beslist de stap naar elektrisch rijden te zetten, heeft KBC Autolease drie handige stappenplannen in petto die het proces van offerte over bestelling tot elektrisch rijden vlot laat verlopen.

Kortom, de ‘Wegwijzer Elektrisch Rijden’ is de niet te missen gids die bedrijven en bestuurders de weg wijst naar het elektrisch tijdperk.

Doe de test!

Stel je je de vraag of elektrisch rijden wel iets is voor jouw onderneming en/of werknemers?

Ook daar helpt KBC Autolease jou de juiste keuze te maken.

Via de interactieve simulator www.kbc.be/doe-de-test kom je in vijf eenvoudige stappen te weten of elektrisch rijden de gepaste mobiliteitsoplossing is voor jouw bedrijf en/of medewerker(s). Je ontdekt de elektrische auto die bij jouw profiel of dat van je collega past en hoe een (vakantie)reis met een elektrische wagen eruit zou kunnen zien.

Voor meer info over de mobiliteitsoplossingen van KBC Autolease surf je naar www.kbc.be/autolease