Hillewaere Groep slaat handen in elkaar met Cambien Verzekeringen uit Kortrijk

Hillewaere Groep, met hoofdzetel in Turnhout, neemt Cambien Verzekeringen uit Kortrijk op in de groep. Dankzij dit partnership versterkt Hillewaere Groep de aanwezigheid op de West-Vlaamse markt. Na de integratie van Groep NBA uit Kortrijk in 2022, versterkt het zo zijn ‘Kortrijkse hub’ met de broers Bruno en Frederik Cambien en hun medewerkers.

Hillewaere Groep, met hoofdzetel in Turnhout, neemt Cambien Verzekeringen uit Kortrijk op in de groep. Dankzij dit partnership versterkt Hillewaere Groep de aanwezigheid op de West-Vlaamse markt. Na de integratie van Groep NBA uit Kortrijk in 2022, versterkt het zijn ‘Kortrijkse hub’ met de broers Bruno en Frederik Cambien en hun medewerkers. “We zijn heel bij dat we onze dienstverlening in Kortrijk en omstreken samen verder kunnen uitbouwen”, klink het bij Jochen Blondelle, bestuurder Hillewaere Verzekeringen Kortrijk.

Samensmelting betekent groei en nog betere dienstverlening

Cambien Verzekeringen zet het nieuwe jaar dus in onder de Hillewaere vlag. Bij de eerste samensmeltingen in 2022 gaf Roel Druyts, CEO en oprichter van de Hillewaere Groep, reeds aan dat de groep het versnipperde landschap van de verzekerings- en vastgoedmakelaardij verder wil consolideren.

Sterke Kortrijkse hub

Door de opname van een tweede belangrijke verzekeringsspeler in de groep, naast Groep NBA die in 2022 reeds koos om de Hillewaere vlag te dragen, zal de groep zich sterk verankeren op de lokale Zuid-West-Vlaamse markt en als Kortrijkse hub het grootste deel van de volledige Hillewaere organisatie worden. De verzekeringssector kent de laatste jaren een aantal belangrijke uitdagingen zoals de digitalisering en concurrentie met de grootbanken. Hillewaere heeft reeds een aantal jaren eigen producten en zet vol in op nieuwe tools waarvan steeds meer verzekeringsnemers kunnen meegenieten dankzij deze consolidaties.

Hillewaere telt hiermee 275 medewerkers en heeft een commissie-omzet van 34 miljoen euro. Het strategische plan is om in de komende 3 jaar te gaan naar 70 miljoen euro.

Meer informatie via hillewaere-verzekeringen.be.