Hillewaere Groep blijft groeien en integreert Groep Garant uit Limburg

De van oorsprong Kempense makelaarsgroep Hillewaere Groep, met hoofdzetel in Turnhout, slaat de handen in elkaar met Groep Garant uit Limburg. Hierdoor versterkt de Hillewaere Groep niet alleen de aanwezigheid op de Limburgse markt, maar kan Groep Garant, bestaande uit oorspronkelijk 5 verzekeringskantoren, ook haar slagkracht vergroten.

De van oorsprong Kempense makelaarsgroep Hillewaere Groep, met hoofdzetel in Turnhout, slaat de handen in elkaar met Groep Garant uit Limburg. Hierdoor versterkt de Hillewaere Groep niet alleen de aanwezigheid op de Limburgse markt, maar kan Groep Garant, bestaande uit oorspronkelijk 5 verzekeringskantoren, ook haar slagkracht vergroten. “Dankzij deze consolidatie is er ruimte voor een nog betere dienstverlening met aandacht voor lokale verankering”, klinkt het langs beide kanten.

Volgende stap in het groeiverhaal

Nu is het tijd voor deze verzekeringskantoren om te integreren in de Hillewaere Groep uit Turnhout. Deze laatste is de voorbije 2 jaar op overnamepad en wil hiermee het versnipperde landschap van verzekerings- en vastgoedmakelaardij verder consolideren. Hillewaere telt sinds de eerste reeks consolidaties zo’n 230 medewerkers en krijgt er met deze integratie maar liefst 35 medewerkers bij.

Verankering in Limburg

In 2022 vervoegden reeds 2 verzekeringskantoren uit Hasselt en Genk zich bij de Hillewaere Groep. Met de integratie van Groep Garant worden zij onder de Hillewaere vlag meteen de grootste verzekeringsspeler op de Limburgse markt met kantoren in Bree, Genk, Lanaken en Hasselt. Dankzij deze consolidaties kunnen de lokale kantoren hun dienstverlening en expertise optimaliseren. Daarnaast blijft de lokale verankering essentieel voor de kantoren met dezelfde aanspreekpunten die de klant gewoon is.

Hillewaere telt met de integraties intussen zo’n 265 medewerkers, met een commissie-omzet van 34 miljoen euro. Het strategische plan is om in de komende 3 jaar te gaan naar 70 miljoen euro. De teller overnames staat op dit moment op 14.


Meer informatie via hillewaere-verzekeringen.be.