Het Franse merk van elektrische fietsen O2Feel heeft voor Roland-Garros een exclusief model in de kleuren van het toernooi ontworpen

Het Franse merk van elektrische fietsen O2Feel heeft voor Roland-Garros een exclusief model in de kleuren van het toernooi ontworpen

toernooi, onthult O2feel een limited "Roland-Garros iSwan edition". Uitgerust met de krachtige Shimano STEPS E6100 motor die topprestaties garandeert, combineert deze speciale editie sport en mode, twee emblematische waarden van het Roland-Garros toernooi. Met zijn krijtwitte, blauwe en kleikleuren die de kleuren van de banen van een van de beroemdste tennistoernooien ter wereld weerspiegelen, belichaamt de Roland-Garros iSwan Edition de Franse elegantie en knowhow.

Door een officiële licentiehouder van het merk Roland-Garros te worden, maakt O2feel deel uit van de geschiedenis van het legendarische toernooi, waarmee het merk sterke waarden deelt als plezier, elegantie en Franse geest.

Deze ontmoeting tussen de twee merken is de belofte van een nieuwe levensstijl dat chic en sport combineert, dankzij een elektrisch fietsmodel dat speciaal voor het label Roland-Garros werd ontworpen. Een logische ontmoeting.

Motor: Shimano E6100
Batterijen : iPowerPack 432 / 540
Voorvork : SR S
untour
Banden : Schwalbe Road-Cruiser 28″ x 1.75 – anti-lek
Derailleur : Shimano Altus 8 versnellingen
Remmen : Shimano MT200 schijfremmen
Maat : M-28″
Beschikbaar in twee kleuren: kobaltblauw, krijtwit
Exclusief voor deze beperkte editie: 4 jaar batterijgarantie

Vanaf € 2.999

WEDSTRIJD GAME
In samenwerking met Roland-Garros
lanceert O2feel een wedstrijd om een model van deze gelimiteerde editie te winnen

Deelneming via het onlineformulier toegankelijk met de QR-code hieronder

Wedstrijd geldig van 02 mei tot 5 juni middernacht – Trekking op maandag 6 juni
Winst van 3 199€ , 540Wh batterij

win-ebike-rolandgarros – O2feel e-bikes (o2feel-ebikes.com)