De nieuwe Loewe bild c. Flexibel en behoorlijk slim.

De nieuwe Loewe bild c. Flexibel en behoorlijk slim.

Kronach, 6 oktober 2021. De nieuwe, compacte Loewe bild c zorgt voor volledige De nieuwe, compacte Loewe bild c zorgt voor volledige flexibiliteit. Verkrijgbaar in 32 en 43 inch formaat, de Smart TV past perfect in elke woonomgeving en is vooral aantrekkelijk in kleinere kamers zoals slaapkamers, logeerkamers of serres. Dankzij het nieuwe Loewe SL7-chassis, de nieuwe Loewe os7-software en het nieuwe Loewe-startscherm in combinatie met het Smart System garandeert de Loewe bild c maximale functionaliteit en biedt het een breed scala aan gebruikersopties.

Visuele en audio-ervaringen op het hoogste niveau.

Met het exclusieve Loewe Edge LED-paneel van de nieuwste generatie en LED-achtergrondverlichting levert de Loewe bild c een unieke beeldervaring in echte Loewe-kwaliteit. De door de beeldexperts geoptimaliseerde UHD-resolutie en de uitgekiende HDR-beeldverwerking in de twee modellen zorgen voor perfect uitgebalanceerde beelden en zorgen voor ultiem kijkplezier. Genuanceerde kleuren, levensechte scherpte en vloeiende overgangen zorgen voor maximaal genot en ontspanning voor de ogen. De tv-ervaring wordt aangevuld door de indrukwekkende geluidsprestaties. Een frontluidsprekersysteem met gesloten basreflexbox en 60 watt vermogen produceert warme, diepe tonen en kamervullend, volumineus Dolby Atmos-geluid.

Pure flexibiliteit.

Naast het Smart System en de VIDAA App Store biedt het nieuwe besturingssysteem van Loewe talrijke instelmogelijkheden en uitstekend tv- en streaminggemak. Het nieuw ontworpen, intuïtieve startscherm met de Loewe-look overtuigt door zijn moderne design en biedt snelle toegang tot alle belangrijke inhoud en apps. Of het nu Netflix, Youtube of Amazon Prime is – een groot aantal streamingdiensten is al native geïntegreerd en direct toegankelijk via de speciale direct-knoppen op de Loewe-afstandsbediening met een druk op de knop. Het volledig opnieuw ontworpen en exclusieve Loewe-chassis is gebaseerd op een ultrasnelle Novatek-chipset en biedt maximale prestaties en talrijke aansluitingen. Deze omvatten vier HDMI-ingangen met geavanceerde functies zoals eARC, evenals vier USB-poorten.

Duurzaam. Made in Germany.

Naast een uitstekende productkwaliteit hecht Loewe bijzonder veel belang aan de duurzaamheid van zijn producten. De nieuwe Loewe bild c werd daarom ontworpen en ontwikkeld op het hoofdkantoor van Loewe in Kronach, Oberfranken. Productie en kwaliteitscontrole zijn stevig verankerd in de Duitse vestiging en korte afstanden zorgen voor duurzame productie.

Individuele opstellingsoplossingen.

De nieuwe opstellingsoplossingen van Loewe passen zich aan het interieur van de klant aan, zodat de Loewe bild c perfect in elke omgeving kan worden geïntegreerd. Als wandgemonteerde set die lijkt te zweven, elegant op een dressoir wordt geplaatst met de Loewe table stand c, of kunstzinnig in het midden van de ruimte wordt geplaatst met de Loewe floor stand c.

Prijzen en beschikbaarheid.

De Loewe bild c.43 is reeds verkrijgbaar en de Loewe bild c.32 vanaf november voor een adviesprijs van respectievelijk 1.699 euro en 1.299 euro. De Loewe table stand c is al inbegrepen en de Loewe floor stand c is te bestellen voor 299 euro. De Loewe floor2ceiling stand is te bestellen voor 899 euro en de Loewe floor stand flex voor 649 euro.

Over Loewe.

Loewe is een toonaangevend internationaal merk voor televisies en consumentenelektronica, gevestigd in Kronach, Franken. Sinds de oprichting in 1923, het jaar waarin de radio in Duitsland werd geïntroduceerd, heeft het bedrijf de industrie vormgegeven met zijn iconische producten en talloze technische innovaties en heeft het talloze onderscheidingen ontvangen voor zijn elegante ontwerpen. Als premiummerk voor superieure consumentenelektronica zet het bedrijf zich in voor eersteklas materialen, hoogwaardig vakmanschap en een uniek en tijdloos design. Loewe ontwikkelt zijn producten in het Duitse hoofdkantoor en heeft eigen productiefaciliteiten in Duitsland met een geautomatiseerde productielijn en een handgemaakte productiefaciliteit voor OLED-apparaten – volledig Made in Germany. Tegenwoordig heeft Loewe Technology GmbH ongeveer 160 mensen in dienst en beschikt het over een internationaal verkoopnetwerk.