CANYON'S NIEUWE PRECEDE:ON AL DEMOCRATISEERT OP INTELLIGENTE WIJZE E-CITY FIETS PRESTATIES

CANYON’S NIEUWE PRECEDE:ON AL DEMOCRATISEERT OP INTELLIGENTE WIJZE E-CITY FIETS PRESTATIES

Canyon levert toonaangevende stadsfietsen, ontworpen voor een zorgeloze rijervaring in steden over de hele wereld. Toen Canyon in 2020 de Precede:ON CF op de markt bracht, was het meer dan een fiets alleen. Het bracht de geest van RIDE UNLTD naar vaste stadsgrond – onbeperkt gemak, eindeloze mogelijkheden, en de vreugde van ongeremde beweging. Een plezierritje naar het werk of naar waar dan ook – het was allemaal mogelijk voor rijders in elke stad, dankzij de doe-het-zelf-functionaliteit, het vermogen en het elegante carbon design van de fiets. De nieuwe Precede:ON AL maakt dat allemaal nog toegankelijker door zijn betaalbaarheid, gebruiksgemak en alledaagse veelzijdigheid. De glinstering van euforie bij het zien van de zonsopgang tijdens het woon-werkverkeer in de ochtend is gratis.

Deze felle nieuwe broer zal meer rijders dan ooit bereiken. Hij is ook niet alleen nieuw om het nieuw. De Precede:ON AL neemt de klassieke Precede:ON CF e-city-stijl en bundelt die in een budgetvriendelijke aluminium schoonheid. Ontworpen voor het alledaagse stadsgewoel: de Precede:ON AL is gearriveerd.

Het ultieme alternatief voor de auto? Gegarandeerd. Hoe? Hij is uitgerust voor wat, wanneer en waar u maar wilt in de stad. Alledaagse ritten zoals 's ochtends naar het werk rijden, de kinderen van school halen of last-minute boodschappen doen worden een fluitje van een cent – en houden u fit. Duurzame aluminium spatborden voorkomen opspattend water van de straat, zodat je er net zo goed aankomt als toen je van huis ging. Handig uitgerust met een robuuste, Ortlieb 3.1 QL-compatibele achterdrager voor 25 kg opslagruimte, is er genoeg ruimte voor de picknick. De superheldere, geïntegreerde Supernova verlichting aan de voor- en achterzijde zorgt ervoor dat je nooit in het donker zit. Twee frame-ontwerpen geven je de vrijheid om te kiezen tussen een gedurfd, dynamisch design en eenvoudiger op- en afstappen. En tot slot maken de krachtige Bosch-motoren en de grote accucapaciteit die vervelende heuvels gemakkelijk.

Er zijn drie modellen in de nieuwe Precede:ON AL serie. Het vlaggenschip, de AL 7 (step-over frame) en de AL 7 ST (step-through frame) zijn met eersteklas onderdelen uitgerust voor langdurig comfort, prestaties, pure bruikbaarheid, en volledige controle en vertrouwen. Brede, gripvaste, lekbestendige Schwalbe G-One Allround banden zijn bestand tegen onvoorspelbare stadsstraten. Krachtige Magura MT30 remmen zorgen voor veilige ritten binnen handbereik, ongeacht het weer. De onderhoudsarme, duurzame Gates riemaandrijving en Enviolo naafschakeling zorgen ervoor dat de ketting niet regelmatig vervangen hoeft te worden en dat je broek niet vuil wordt. De AL 7 is zo ontworpen dat je op tijd en in stijl aankomt.

Vanaf € 2.599* (maat XS-M)/€ 2.799* (maat L-XL) voor de Precede:ON AL 5 met het vlaggenschip AL 7 voor € 3.499* (maat XS-M)/€ 3.699 (maat L-XL), is de Precede:ON AL vanaf dinsdag 1 maart verkrijgbaar bij canyon.com.

Over Canyon Bicycles

Wat begon in de garage van oprichter Roman Arnold als Radsport Arnold is uitgegroeid tot één van 's werelds meest toonaangevende fabrikanten van race-, mountain-, triatlon-, fitness-, stads- en kinderfietsen, alsmede moderne e-bikes. Canyon, dat in 2002 een nieuwe naam kreeg, werkt samen met de beste atleten ter wereld om een reeks bekroonde fietsen te produceren, die pure passie voor fietsen belichamen. Met een sterke reputatie voor echte innovatie, het implementeren van leidende technologieën, strak en duidelijk design en de hoogste standaarden in kwaliteit en service, blijft Canyon wereldwijd uitbreiden en verkoopt het sinds 2008 meer fietsen buiten zijn thuisland Duitsland dan erbinnen. Als baanbrekend direct sales merk zijn Canyon producten exclusief online verkrijgbaar op www.canyon.com.