Wyndham Grand Algarve – Investeren en genieten in Quinta do Lago met een gegarandeerde verhuuropbrengst

Wyndham Grand Algarve; ideaal gelegen in de Golden Triangle van de Algarve, op 10 minuten van 6 top-golfbanen en op loopafstand van het strand.

Op het resort zijn 1 en 2 slaapkamer appartementen gerealiseerd. Daarnaast zijn er mooie faciliteiten en heb je hotelservices in je appartement. Voor de eerste 5 jaar geldt een gegarandeerde verhuuropbrengst van 4% per jaar in combinatie met 12 weken eigen gebruik. Er is al een fraai appartement vanaf € 550.000,-.

Bestaande appartementen in een volledig nieuw jasje

In 2021 zijn de appartementen in Wyndham Grand Algarve volledig gerenoveerd. Het prestigieuze Twenty2degrees Design Partnership, een designbureau uit Londen heeft de volledige ontwerp en nieuwe inrichting voor zijn rekening genomen. Zij hebben zich laten inspireren door de Algarve. Alle gemeenschappelijke ruimtes vanaf de lobby, de receptie, tot aan de restaurants en de wellness en ook alle appartementen hebben een luxe, comfortabele sfeer gekregen met een warme en eigentijdse uitstraling.

De appartementen zijn voorzien van stijlvol meubilair, volledig ingerichte keuken met vaatwasser, magnetron en espressoapparaat en een badkamer met apart bad en inloopdouche. Naast de badkamer en-suite heeft ieder appartement nog een extra badkamer voor het geval er extra gasten verblijven.

Naast de luxe in je eigen appartement zijn er ook allerlei faciliteiten en services zoals onder andere een receptie met conciërgeservices, state of the art fitnessruimte, wellness en spa, binnen- en buitenzwembad met ligstoelen en fraai terras, een kidsclub, was- en schoonmaakdienst en een parkeerplaats voor eigenaren.

Zorgeloos bezit

Alle services voor onderhoud en beheer van je tweede woning zijn aanwezig. Al met al een zorgeloos bezit waar je volop mooie herinneringen kunt maken.

Second Home Invest begeleidt je van A tot Z

Second Home Invest is als ruim 10 jaar gespecialiseerd in de bemiddeling bij de aankoop van luxe  nieuwbouwwoningen op topresorts op de mooiste locaties in Portugal. Wij kiezen de projecten die wij aanbieden met zorg uit. Wij staan klaar om je uitgebreid over de mogelijkheden op West Cliffs Resort te informeren. Ook wanneer je eens vrijblijvend wilt spreken over onze andere projecten in Portugal zijn we natuurlijk ook beschikbaar.

SECOND HOME INVEST – “your trusted advisor”

www.secondhome-portugal.nl/project/wyndham-grand-algarve/
info@secondhome-invest.com
Gerard Haagsma (directeur/eigenaar): +31 653871056
Kantoor: +31 850653672