Silver Coast Portugal – Je eigen vakantiewoning op een topresort aan zee

Op slechts een uur rijden vanaf Lissabon, vind je het vijfsterren West Cliffs Resort. De ligging direct aan zee op de grens met de Obidos lagune is echt adembenemend. Het strand, de award winning 18-holes golfbaan en de tennisbanen liggen allemaal op loopafstand.

Op het resort worden schitterende villa’s en appartementen gerealiseerd. Wij begeleiden je van A tot Z bij je aankoop. Er is al een fraai 3-slaapkamer appartement vanaf € 610.000,-.

Investeren in West Cliffs Resort

Investeren in West Cliffs Resort betekent genieten van rust, ruimte en natuur. Het resort is prachtig gesitueerd in de duinen met uitzicht over de Atlantische Oceaan. Er zijn al meerdere Twin Villa’s gerealiseerd die al worden bewoond. Daarnaast zijn er ook al verschillende Villa’s in aanbouw. Gelijk met de ontwikkeling van het resort zullen de faciliteiten op het resort ook steeds verder worden uitgebreid. Momenteel zijn er al fraaie tennisbanen en een 18 holes golfbaan met een clubhuis en restaurant, bar en golfshop. Zodra het resort volledig is gerealiseerd, geniet je van luxe faciliteiten.

Zorgeloos bezit

Alle services voor onderhoud en beheer van je tweede woning zijn aanwezig. Ook wanneer je je vakantiewoning (een deel van het jaar) wilt verhuren, staat een professioneel team klaar om dat voor je te regelen. Al met al een zorgeloos bezit waar je volop mooie herinneringen kunt maken.

Second Home Invest begeleidt je van A tot Z

Second Home Invest is als ruim 10 jaar gespecialiseerd in de bemiddeling bij de aankoop van luxe  nieuwbouwwoningen op topresorts op de mooiste locaties in Portugal. Wij kiezen de projecten die wij aanbieden met zorg uit. Wij staan klaar om je uitgebreid over de mogelijkheden op West Cliffs Resort te informeren. Ook wanneer je eens vrijblijvend wilt spreken over onze andere projecten in Portugal zijn we natuurlijk ook beschikbaar.

www.secondhome-portugal.nl/project/west-cliffs-resort
info@secondhome-invest.com
Gerard Haagsma (directeur/eigenaar):
+31 653871056
+31 850653672