Ombria Resort in de Algarve – Profiteer van de pre-sale prijzen tijdens de Introductie van Oriole Village

Ontdek Ombria Resort in de Portugese Algarve is een bestemming met exceptionele woningen. Geniet van de exclusieve lifestyle, de inspirerende 18-holes golfbaan, het  5-sterren hotel gemanaged door Viceroy Hotels & Resorts, de spa en vele andere exclusieve faciliteiten. Ombria Resort ligt in een ongerepte natuurlijk omgeving op slechts 20 minuten van Faro Airport en 10 minuten van Loulé.

Oriole Village is een nieuwe gedeelte op het resort. Er zijn appartementen, townhouses en villa’s. Profiteer nu nog van de pre-sales prijzen. Verkoopprijs vanaf € 800.000 incl. volledig meubilair.

Oriole Village

Op een kleine 10 minuten rijden van Loulé vind je het 5 sterren Ombria Resort. In de prachtige groene heuvels wordt hard gewerkt aan het resort. In de eerste fase worden Oriole Village, 12 exclusieve Alcedo villa’s en het Viceroy Hotel gerealiseerd. Oriole Village biedt verschillende woningtypen, zoals geschakelde en vrijstaande villa’s, appartementen en townhouses met 1 tot 4 slaapkamers. Naar keuze kunnen de eigenaren kiezen om hun woning volledig zelf te gebruiken, maximaal te verhuren of een combinatie daarvan. Alles services voor een zorgeloos bezit zijn voorhanden Alles wordt voor je geregeld.

Second Home Invest begeleidt je van A tot Z

Second Home Invest is als ruim 10 jaar gespecialiseerd in de bemiddeling bij de aankoop van luxe  nieuwbouwwoningen op topresorts op de mooiste locaties in Portugal. Wij kiezen de projecten die wij aanbieden met zorg uit. Ook wanneer je eens vrijblijvend wilt spreken over onze andere projecten in Portugal zijn we natuurlijk ook beschikbaar.

SECOND HOME INVEST – “your trusted advisor”

www.secondhome-portugal.nl/project/ombria-resort-oriole-village/
info@secondhome-invest.com
Gerard Haagsma (directeur/eigenaar): +31 653871056
Kantoor: +31 850653672