ION Duurzaam ontwikkelen in Leuven | De muurtekening van VIVES City | Nieuwe podcast

ION Duurzaam ontwikkelen in Leuven | De muurtekening van VIVES City | Nieuwe podcast

DEVELOP NATURE

ION draagt duurzaamheid hoog in het vaandel en dat uit zich duidelijk in elk van onze projecten. Zoals Burenberg in Leuven bijvoorbeeld, een sterk staaltje van duurzaam bouwen waar een innovatief warmtenet en een slimme waterhuishouding hand in hand gaan met een groene woonomgeving.

ONTDEK DE DUURZAME ASPECTEN VAN BURENBERG

DEVELOP CHANGE

In een wereld waar technologische vernieuwingen elkaar in een razendsnel tempo opvolgen, is het belangrijk om als sector de juiste technologieën uit te kiezen en te implementeren. De eerder klassieke vastgoedwereld staat voor grote uitdagingen op dat vlak. In onze 3e podcast schuift Davy Demuynck (CEO ION) mee aan tafel met Arne Allewaert, managing partner bij investeringsfonds AMAVI en Steven Lambert, voormalig eigenaar van Spacewell.

BELUISTER DE PODCAST HIER

DEVELOP DESIGN

Voor de aankleding van de werfomheining van het nieuwe schoolgebouw van VIVES Brugge doen we beroep op de Brugse graffitikunstenaar Jamz. Hij zal met zijn spuitbussen een muurschildering van 3 op 6 meter maken met studenten, Stad Brugge en VIVES als centrale thema’s. De muurschildering wordt omzoomd met foto’s van kunstwerken van studenten. Als VIVES City klaar is, zal de muur-schildering verhuizen naar de gevel van studentencafé De Krachtbar.

ONTDEK HET VERHAAL VAN VIVES CITY

HQ – Vredestraat 53 – 8790 Waregem – T +32 56 28 55 00www.ion.beinfo@ion.be