Geniet van je luxe appartement op La Manga Club aan de Costa Calida

Direct aan zee ligt La Manga Club, een 5-sterren resort op een uur rijden van Murcia en ca. 20 minuten van het historische Cartagena. Geniet van de geweldige Spaanse lifestyle, één van de drie fraaie 18-holes golfbanen, het 5-sterren Grand Hyatt hotel, de tennisbanen en vele andere exclusieve faciliteiten. Ook het strand is nooit ver weg.

La Manga Club is een topresort met een rijke historie van 50 jaar. In een nieuw gedeelte worden schitterende Orquideas appartementen ontwikkeld. De 2 slaapkamer appartementen starten vanaf € 315.000 . Wil je liever een vrijstaande villa met eigen zwembad? Kies dan voor één van de Acasias villa’s. Er is al een villa vanaf € 650.000.

Net buiten de drukte van de Costa Calida, omgeven door een natuurgebied ligt La Manga Club, een toonaangevend resort waar in 1972 de eerste woningen werden gerealiseerd. Je vindt hier luxe vakantiewoningen, appartementen en townhouses en faciliteiten als tennis- en padelbanen, wellness, golfbanen en meer dan 15 restaurants en bars.

Zorgeloos bezit

Alle services voor onderhoud en beheer van je tweede woning zijn aanwezig. Ook als je je woning wilt verhuren, kan dat allemaal voor je geregeld worden. Al met al een zorgeloos bezit waar je volop mooie herinneringen kunt maken.

Second Home Invest begeleidt je van A tot Z

Second Home Invest is als ruim 10 jaar gespecialiseerd in de bemiddeling bij de aankoop van luxe nieuwbouwwoningen op topresorts op de mooiste locaties in Spanje en Portugal . Wij kiezen de projecten die wij aanbieden met zorg uit. Wij staan klaar om je uitgebreid over de mogelijkheden op La Manga Club te informeren. Ook wanneer je eens vrijblijvend wilt spreken over onze andere projecten in Spanje en Portugal zijn we natuurlijk ook beschikbaar.

SECOND HOME INVEST – “your trusted advisor”
www.secondhome-spanje.nl/project/la-manga-club-resort
info@secondhome-invest.com
Gerard Haagsma (directeur/eigenaar):
+31 653871056
Kantoor: +31 850653672

Afbeeldingen: La Manga Club