Elitis Real Estate: voortaan uw one-stop partner voor beleggingsvastgoed

Elitis Real Estate maakt als expert in investeringsvastgoed al jaren deel uit van de Wilink Group, dat met Wilink Real Estate naast koop- en huurpanden ook investeringsvastgoed aanbiedt. Vanaf mei worden de Wilink-nieuwbouwprojecten echter nog enkel onder naam Elitis op de markt gebracht. Zo komt er voor de eindklant een duidelijk onderscheid tussen de vastgoedactiviteiten van Wilink en het investeringsverhaal van Elitis.

Investeringsprojecten met gegarandeerd verkoopresultaat

Wie plannen heeft voor vastgoedontwikkeling, is bij Elitis Real Estate aan het juiste adres. Onze specialisten analyseren kritisch uw vastgoedideeplannen, winnen het advies in van onafhankelijke experts, sturen bij waar nodig en mogelijk en zetten daarna uw project succesvol in de markt.

Daar komt sinds mei bij dat we gedreven beleggingsexperts in huis hebben die op basis van uw persoonlijke situatie het juiste beleggingsadvies geven.

Unieke aanpak op de Belgische vastgoedmarkt

De aanpak van Elitis Real Estate inzake vastgoedontwikkeling is uniek in België en dit gecombineerd met het beleggingsadvies, maakt dit van Elitis een professionele non-stop partner voor alles inzake beleggingsvastgoed.

Elitis Real Estate garandeert voor zijn projecten een snelle verkoop en dit dankzij:

  • een netwerk van meer dan 10.000 potentiële investeerders
  • jarenlange expertise en marktkennis in beleggingsvastgoed
  • een innovatief ontzorgingstraject voor de bouwpromotor, de makelaar , en de eigenaar en nu ook voor de belegger
  • professionele partnerships in de verzekerings- en financieringswereld

Projecten op maat, in België

Het beleggingsvastgoed dat Elitis Real Estate voortaan zal aanbieden zijn projecten op maat, verspreid over het hele land. Dit zowel met een vast huurrendement als mogelijkheid tot herverkoop.

https://www.wilink.be/nl/immo