Een exclusieve pastorijwoning met restaurant, B&B, prachtige tuin en bouwgrond op topligging in de Vlaamse Ardennen (Mater, Oudenaarde)!

Luxueuze pastorijwoning daterend uit 1887 met een uiterst charmevolle uitstraling waarbij de authentieke elementen en de hedendaagse inrichting samen zorgen voor een knappe harmonie.

Deze pastorijwoning situeert zich in het hartje van de Vlaamse Ardennen met zicht op de Brouwerij Roman in een groene omgeving met een vlotte bereikbaarheid.
Deze multifunctionele eigendom bestaat uit een verhuurde gelijkvloerse verdieping, ingericht als restaurant, met een bovenliggende B&B bestaande uit 4 slaapkamers en apart woongedeelte in de dakverdieping.
Buitenshuis bevinden zich meerdere zonnige terrassen, een prachtig ommuurde parktuin en een ruime parking vooraan de eigendom.
Daarenboven omvat de verkoop op aandelen zowel de vennootschap, de handelshuurovereenkomst, een stuk bouwgrond (+/- 9 are) achteraan het perceel aan de achterliggende straat én het meubilair.
De eigendom kan ook als privéwoonst gebruikt worden mits de nodige aanpassingen.

De UNIEKHEID VAN DEZE EIGENDOM kan u pas echt waarnemen bij een bezichtiging! Aarzel dus niet ons te contacteren voor meer informatie of een plaatsbezoek!

https://nobels.be/NL/Pand/3337530/