De zee als tuin, puur genot in De Panne 

Geniet met familie en vrienden van de rust tussen de duinen, het geluid van de golven en de heerlijke zeegeur.  Zilt Residences biedt een luxueuze mix van zee, strand, comfort en rust. Het nieuwbouwproject is gelegen op de grens van Sint-Idesbald en De Panne, dé locatie om natuur, cultuur en gastronomie op de beste manier te ontdekken. Een mooiere plek is aan de Belgische kust écht moeilijk te vinden. Kortom, u zal zich hier helemaal thuis voelen.  

De prachtige architectuur van Marc Corbiau zorgt voor een adembenemend zeezicht in alle appartementen. Geniet op uw terras van de zee en duinen als idyllische tuin. Til het vakantiegevoel naar een hoogtepunt en herleef in een prachtig appartement of penthouse. 

Wees er snel bij, de laatste appartementen en penthouses zijn beschikbaar, prijs vanaf €592.000 (excl. kosten). Velen gingen u voor en kozen al voor de rust en het luxueus comfort van Zilt Residences, 92% is uitverkocht! Ontdek het zelf en maak een afspraak voor een bezoek aan ons modelappartement. 

Voor meer info, neem een kijkje op www.zilt.be of contacteer het verkoopteam van Agence Mulier: info@agencemulier.be – 058 41 35 61 –  058 42 12 39