Agence du Coq, jouw vastgoed makelaar in De Haan

De Haan binnenrijden voelt als thuiskomen. Zovele generaties vertoefden hier in deze gemeente. Het is herinneringen ophalen aan “die ene romantische villa” dichtbij zee of die vele zaterdagen gespendeerd op de golfclub in de duinen van De Haan.

Vandaag biedt De Haan nog steeds “nostalgie”  dichtbij zee maar ook hedendaags comfort en een gezellig residentieel centrum met aantrekkelijke, recente residenties in dezelfde stijl.  

Met Agence du Coq bent u bij de juiste makelaar, die jou laat thuis voelen aan zee en het best geschikte vastgoed voor jou uitkiest.

Aan de rand van De Haan – nabij de Royal Golf Club – vinden we deze alleenstaande villa.  De villa (bj 2006) biedt hedendaags comfort en is afgewerkt met duurzame materialen.  Rondom de villa ligt een fraai aangelegde tuin met terrassen en deze is volledig omheind. De woonruimte op de gelijkvloers (woonkamer, eethoek en keuken) werd uitgebreid met een strakke leef veranda, wat extra licht en ruimte biedt.  Op de 1ste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een luxueuze badkamer.  Aan opbergruimte geen gebrek, zo is er een zolder en een grote garage, carport en oprit voor 2 wagens. 

Agence Du Coq

Koninklijke Baan 32

8420 De Haan

059/25 52 00

www.ducoq.be