Agence du Coq, jouw vastgoed makelaar in De Haan

De Haan binnenrijden voelt als thuiskomen. Zovele generaties vertoefden hier in deze gemeente. Het is herinneringen ophalen aan “die ene romantische villa” dichtbij zee of door de straten kuieren van de nostalgische ‘Concessie wijk’ van De Haan

Vandaag biedt De Haan nog steeds “nostalgie”  dichtbij zee maar ook hedendaags comfort en een gezellig residentieel centrum met aantrekkelijke, recente residenties in dezelfde stijl.  

Met Agence du Coq bent u bij de juiste makelaar, die jou laat thuis voelen aan zee en het best geschikte vastgoed voor jou uitkiest.

Het geschikt appartement om even op rust te komen vinden we in de gerenommeerde residentie Les Dunes, voorheen “Hotel Les Dunes op een zucht van de zeedijk en het strand van De Haan.

Vanuit dit luxueus appartement geniet u van een top uitzicht tot aan zee. Vanop het grote dakterras  kijkt u over de villawijk van De Haan. De 3 grote slaapkamers, 2 badkamers en hyper moderne keuken bieden u het ultieme comfort en de grote ruimtes maken van het appartement zowel een ideaal woon- als vakantieappartement;

Agence Du Coq
Koninklijke Baan 32
8420 De Haan
059/25 52 00
www.ducoq.be