Agence du Coq, jouw vastgoed expert in De Haan

De Haan binnenrijden voelt als thuiskomen. Zovele generaties vertoefden in onze gemeente. Het is herinneringen ophalen aan “die ene romantische villa” dichtbij zee of door de straten kuieren van de nostalgische ‘Concessie wijk’ van De Haan.

Vandaag biedt De Haan nog steeds “nostalgie”  dichtbij zee maar ook hedendaags comfort en een gezellig residentieel centrum met aantrekkelijke recente residenties in dezelfde stijl.  

Met Agence du Coq bent u bij de juiste makelaar, die jou zich laat thuis voelen aan zee en het best geschikte vastgoed voor jou zoekt.

Kom tot rust in deze idyllische villa, verscholen in het groen en rustig gelegen in het hart van de Concessie De Haan. Gekenmerkt door zijn duurzame afwerking en gebouwd in de romantische cottage stijl. De fraaie aangelegde tuin is het verlengde van dit elegante landhuis en werd aangelegd volgens de regels van de kunst. U geniet er de ganse dag van de zon en privacy is verzekerd.  Er zijn meerdere zonneterrassen, zithoekjes en een graspartij om te genieten.  De woning werd met oog voor detail ingericht, de grote ruimtes maken het mogelijk er comfortabel te verblijven. 

Deze villa is absoluut uw bezoek waard!

Agence Du Coq
Koninklijke Baan 32
8420 De Haan
059/25 52 00
www.ducoq.be