P/ART

Ik creëer authentiek imperfect minimalisme met een krak en met een ziel

P/ART is Pascale De Snijder. Acht dagen op zeven communicator, maar tussendoor ook aan het werk in haar atelier. Om rust in het hoofd te creëren en zich te laten inspireren
door natuurlijke kleuren, effecten en materialen. Pascale kiest voor toon op toon en zwart op wit, een natuurlijk tintenpalet. Haar kunst brengt rust in huis én hoofd. Maar let op, vaak vonkt uit een discreet accent in kleuren of textuur plotse kracht op.

P/ART DE SCHOONHEID VAN IMPERFECTIE

De werken van P/ART doen genieten, beroeren, leiden naar de diepte en maken gelukkig. Want ze bieden meer dan het oog eerst ontdekt. Pascale: “Ik creëer met verf, plaaster, structuren, vernissen en lakken. Mijn doel is dat elke kijker één wordt met het kunstwerk. Je moet de textuur van de verf zien en helemaal wegsmelten. Hoe mooier je een kunstwerk vindt, hoe meer dopamine er in je hersenen vrijkomt. Dus: hoe meer mooie kunst, hoe gelukkiger je wordt. Vergelijk het met vlinders in je buik.”

EN TOEN KWAM… P/ART GALLERY

Samen met haar partner werd ze op slag verliefd op een historisch pand te Mechelen, in de schaduw van de Sint-Romboutstoren. In juni gingen de deuren open. Iedereen is van harte welkom bij P/ART tijdens de openingsuren of op afspraak maar op 4, 5 en 6 oktober staan de deuren wagenwijd open voor een ‘feestelijke happening’. (telkens van 18.00u tot 21.00u).
Wil jij hier ook graag bij zijn? Stuur een mailtje naar info@pascaledesnijder-art.be.

Kom binnen, ontdek de schilderijen van P/ART en herbron mee

Sint Katelijnestraat 60, 2800 Mechelen
info@pascaledesnijder-art.be
Openingsuren: Vrijdag van 14.00u tot 18.00u, Zaterdag van 12.00u tot 17.00u en elke eerste zondag van de maand

TEKST: PASCALE DE SNIJDER
FOTO’S: KOEN VAN BUGGENHOUT