Juweliers Verlinden: Schitterende juwelen voor jullie trouwdag

Bij Juweliers Verlinden in Kessel begrijpen we hoe belangrijk het is om de perfecte sieraden te vinden voor jullie huwelijksdag. Al meer dan 36 jaar combineren we ons
vakmanschap met een passie voor juwelen, waardoor we voor elke bruid en bruidegom een prachtige collectie trouwringen en sieraden kunnen aanbieden. Of jullie nu op zoek zijn
naar iets klassieks, elegants, trendy of uniek, bij ons vinden jullie de perfecte stukken die jullie liefde symboliseren.

TROUWRINGEN MET EEN PERSOONLIJK VERHAAL

Jullie trouwringen zijn meer dan alleen sieraden; ze zijn een symbool van jullie liefde en verbondenheid. Daarom biedt Juweliers Verlinden een uitgebreide collectie trouwringen, van tijdloze klassiekers tot moderne ontwerpen, vervaardigd in 18 karaat goud in wit, geel en rosé. Daarnaast maken wij graag trouwringen volledig op maat, zodat jullie iets unieks dragen dat perfect bij jullie past. Onze expertise stelt ons in staat om samen met jullie ringen te ontwerpen die een leven lang meegaan en jullie persoonlijkheid weerspiegelen.

PRACHTIGE SIERADEN VOOR BRUID EN BRUIDEGOM

Naast trouwringen biedt Juweliers Verlinden een schitterende selectie sieraden voor jullie trouwdag. Van delicate oorbellen en halskettingen voor de bruid tot stijlvolle manchetknopen en horloges voor de bruidegom, elk stuk wordt met zorg gekozen om jullie uitstraling compleet te maken. We werken met diamanten van de hoogste kwaliteit, uit de F-collectie.

EEN PERSOONLIJK ONTWERP VOOR JULLIE SPECIALE DAG

Bij Juweliers Verlinden vinden we het belangrijk dat jullie sieraden perfect aansluiten bij jullie wensen. Daarom bieden we maatwerkopties, waarbij we samen jullie ideale juweel ontwerpen. Hebben jullie een erfstuk dat een nieuwe invulling verdient? Wij verwerken met liefde oud goud en edelstenen tot een prachtig, nieuw juweel. Of het nu gaat om een klassieke solitaire ring, een subtiele hanger, of een moderne armband, wij maken het speciaal voor jullie.

MAAK JULLIE DAG ONVERGETELIJK

Kom langs bij Juweliers Verlinden en ontdek hoe wij jullie trouwdag extra bijzonder kunnen maken. Met onze liefde voor vakmanschap en oog voor detail vinden we samen de sieraden die jullie liefde laten schitteren. Thomas en Emiel Verlinden heten jullie van harte welkom om jullie wensen te bespreken en de perfecte sieraden voor jullie huwelijksdag te vinden.

JUWELIERS VERLINDEN
Nieuwe Bevelsesteenweg 70, 2560 Kessel (Nijlen)
+32 (0)3 481 89 95
info@juweliersverlinden.be

TEKST: DOMINIQUE SERGANT
FOTO’S: JUWELIERS VERLINDEN