Prima Donna: Bruid- en suitekledij

Jouw droomjurk voor de perfecte dag

Bij Prima Donna vind je een uitgebreide collectie bruidsjurken van topmerken zoals Rosa Clara, Nicole, Marylise en nog vele andere.

Gevestigd in Deerlijk, biedt deze boetiek een ruime keuze aan stijlen, van klassiek tot modern, in organza, satijn of taft, die perfect aansluiten bij de unieke wensen van elke bruid. Het team van ervaren stylistes helpt je met persoonlijk advies om de jurk te vinden die jouw persoonlijkheid en stijl het best uitstraalt. Of je nu kiest voor tijdloze elegantie of een meer eigentijdse look, bij Prima Donna ontdek je altijd de perfecte bruidsjurk.

EXCLUSIEVE COLLECTIE VOOR DE HELE SUITE

Naast bruidsjurken biedt Prima Donna ook een prachtige collectie suitekledij en accessoires. De winkel heeft een zorgvuldig geselecteerde reeks outfits voor alle suiteleden. Of je nu een moeder van de bruid bent, een getuige of een bruidsmeisje, je vindt er stijlvolle en verfijnde keuzes die passen bij het thema en de stijl van de bruiloft. Prima Donna beschikt over een ruime collectie haute couture, in een breed scala
aan maten voor elke vrouw. De deskundige stylistes zorgen ervoor dat de hele suite harmonieus op elkaar is afgestemd, zodat iedereen zelfverzekerd en stralend kan genieten van de grote dag.

PERSOONLIJKE SERVICE EN VAKMANSCHAP

Met meer dan 20 jaar ervaring is Prima Donna een gevestigde naam in de trouwbranche. De boetiek onderscheidt zich door een persoonlijke service op maat in een rustige en stijlvolle setting. Hier krijg je de tijd en ruimte om te passen en te kiezen, met deskundig advies van het toegewijde team dat alles doet om jouw droomjurk te vinden. Elke bruid krijgt een persoonlijke pasafspraak, waarbij haar wensen en behoeften centraal staan. Dit garandeert een unieke ervaring waarbij jouw visie voor de perfecte trouwdag tot leven komt..

ERVAAR DE MAGIE VAN PRIMA DONNA

Bezoek Prima Donna en ontdek een unieke ervaring die je voorbereidt op de mooiste dag van je leven. Laat je inspireren door de ruime keuze, de persoonlijke aandacht en de passie voor bruidsmode.

Schoolstraat 44b, 8540 Deerlijk
+32 (0)56 70 69 22
info@primadonna-deerlijk.be

TEKST: DOMINIQUE SERGANT
FOTO’S: PRIMA DONNA