Ontdek de nazomerse opendeurdagen van Ostyn op 13, 14 en 15 september.

Wilt u tegen de volgende zomer graag volop genieten van uw op maat gemaakte poolhouse, woonuitbreiding, tuinhuis, carport, cottage of garage? Bezoek dan op 13, 14 en 15 september 2024 onze opendeurdagen, geniet van nazomerse kortingen op uw droomproject en win een Kamado BBQ van Outr.

Tijdens de nazomerse opendeurdagen van Ostyn, die ze voor de gelegenheid omgedoopt hebben tot de Indian Summer Ostynspiration Days, kan u in eerste instantie inspiratie opdoen in hun prachtige belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs. Op een oppervlakte van 3.000 m² vindt u tientallen prachtige realisaties die u van dichtbij kan bewonderen. Het team van Ostyn staat klaar om u vrijblijvend advies te geven en om een gratis offerte met 3D-ontwerp op te maken van uw droomproject.

Van 13 tot 15 september, tijdens hun opendeurdriedaagse, biedt Ostyn u de unieke kans om uw op maat gemaakt project vast te leggen aan uiterst scherpe kortingen. Als extraatje ontvangt u een waardebon van € 100 van Zonne-wende, hun premium partner voor binnen- en buitenmeubilair. Daarnaast maakt u ook kans om een Kamado tafelbarbecue van het gerenommeerde merk Outr te winnen, met een waarde van € 425.

Meer info over de opendeurdagen van Ostyn vindt u op hun website ostyn.be. U hoeft geen voorafgaande afspraak te maken maar als u zeker wilt zijn dat er onmiddellijk iemand ter beschikking staat voor u, maakt u best een voorafgaande afspraak, via het online afsprakenformulier op hun website.