Versato Juweliers: Luxe, elegantie en fashion

Volg je hart bij het kiezen van een ring

Verlovingsringen en trouwringen zijn pure emotie. Bij Versato Juweliers vind je een ruim aanbod van ringen die je laten wegdromen. Je krijgt er ook professioneel advies. Versato Juweliers onderging de afgelopen jaren een metamorfose: zowel de winkels als de collectie werden vernieuwd. Je bent er hartelijk welkom!

Een juweel kiezen, hangt vaak samen met een blije gebeurtenis zoals een verjaardag, een verlo-ving of een huwelijk. Of we gaan op zoek naar een juweel waarmee we iemand die ons lief is, graag willen verrassen. Er hangt altijd een heel persoonlijk verhaal aan vast.

Versato Juweliers is toonaangevend omwille van het kwaliteitsvolle aanbod en is hét referentiepunt voor verlovingsringen en trouwringen. Een verloving, een huwelijk: het zijn unieke, warme momenten die we graag delen met familie en vrienden. Elkaar een ring geven, heeft een heel grote symbolische waarde. Versato Juweliers geeft alvast een belangrijke tip: kies voor een ring die je hart sneller doet slaan, die je ontroert en die je jarenlang zal koesteren.

BREED AANBOD

De afgelopen jaren werd het aanbod van Versato vernieuwd en vergroot. Nu vind je er vijftig topmerken, zowel in het segment luxe als fashion. Denk bijvoorbeeld aan Baume & Mercier, Ebel, Rado, Annamaria Cammilli, Al Coro, Marco Bicego, Tirisi. Daarnaast is er ook de eigen 18karaat gouden en diamanten collectie en zilvercollectie van Versato. De keuze voor 18 karaat goud is uitstekend omdat de kwaliteit optimaal is en de ring altijd heel mooi blijft. Een trouwring draag je immers elke dag, levenslang. Er wordt ook uitsluitend met natuurlijke diamant uit conflictvrije regio’s gewerkt. Koppels vinden dit vaak een belangrijk criterium.

Door dit brede aanbod vinden koppels zeker iets wat hen heel erg aanspreekt, binnen het budget dat ze voor ogen hebben. Fijn is ook het Versato Magazine met sfeervolle foto’s die veel elegantie uitstralen. Die laten zien dat een juweel, hoe klein ook, een sterke uitstraling kan hebben. Het kan een inspiratiebron zijn.

PROFESSIONEEL

Er zijn acht stijlvolle Versato winkels in zes Vlaamse steden. De afgelopen jaren werden enkele winkels volledig vernieuwd. In alle boetieks gaat er veel aandacht naar het mooi presenteren van de juwelen en ringen. Je kan er ongedwongen kiezen en passen in een luxueuze sfeer onder het genot van een glas water of champagne, in een uitnodigende sfeer. De medewerkers hebben heel wat expertise en volgen geregeld een specifieke opleiding. Zij geven graag alle mogelijke informatie en advies. Het zijn professionals waarop je kan vertrouwen. Je kan rekenen op een persoonlijke aanpak waarbij er vooral ook geluisterd wordt naar wat de wensen zijn. Het is immers belangrijk dat een juweel helemaal past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Versato Juweliers
8 winkels in 6 steden
Brugge: +32 (0)50 33 01 97
Hasselt: +32 (0)11 25 57 71
Leuven: +32 (0)16 23 27 97
Oostende: +32 (0)59 50 51 52
Turnhout: +32 (0)14 63 87 30
Wijnegem: +32 (0)3 353 92 91

Meer info: www.versato.be

TEKST: HILDE PAUWELS
FOTO’S: VERSATO